Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Deeper Smart Sonar

Er en portable ekkolodd med GPS som hjelper deg å finne fisken! Nå trenger du ikke stå i timer og lete etter fisk uten resultat. Deeper er et ekkolodd som du kan feste til fiskesnøret for å finne fisken. Du leser av resultatene i sanntid på mobilen. Du velger mellom appene "Deeper" og "Fish Deeper", som du laster ned til din smarttelefon.

 • Deeper Start

  Deeper START bærbar og kastbar fiskefinner for hobbyfiske. Sammen med Deepers brukervennlige Deeper-app kan du raskt finne fisk og begynne å fange i løpet av kort tid. Det er den beste fiskefinneren for fiske med familie, venner eller for hobbyfiskere.
  LES MER OM PRODUKTET
 • Deeper Pro & Pro+

  Dorg, kartlegg, skann og fang med Deeper Smart Sonar PRO & PRO+, og bruk den som en isflasher om vinteren. Denne allsidige, kraftige fiskefinneren skanner ned til 80m ved hjelp av sin bunnsolide Wi-Fi-forbindelse for å sende detaljerte ekkolodd-data.
  LES MER OM PRODUKTET
 • Deeper Chirp+

  Deeper CHIRP + er verdens første kastbare GPS-aktiverte ekkolodd med Wi-Fi som har CHIRP-teknologi. Den skarpe klarheten og den ekstreme nøyaktigheten gjør det ideelt for rask lokalisering av de spesifikke artenes tilholdssteder og fiske på ekstreme dybder.
  LES MER OM PRODUKTET
 • Deeper Chirp+ 2

  Fisk som aldri før med den skarpe klarheten og ekstreme nøyaktigheten til CHIRP + 2, sammen med Fish Deeper ™ -appen. Planlegg, loggfør og analyser fisketurene dine, og opprett dine egne batymetriske kart. Dette er den kraftigste kastbare ekkoloddet.
  LES MER OM PRODUKTET
 • Isfiske

  Ekkoloddene er perfekte for isfiske. De er bærbare, lette, trådløse og har utmerket målseparasjon for vertikalt fiske. Deeper PRO / PRO+ og CHIRP+ er utviklet for å takle iskalde temperaturer.
  SE PRODUKTER
 • Tilbehør til Deeper

  Se utvalget av Deeper tilbehør og gjør fiske opplevelsen mye morsommere. Flexible Arm Mount 2.0, Smartphone Mount, Night Fishing Cover og Deeper Winter Smartphone Case 2.0
  SE PRODUKTER
 • Sammenligning av Deeper ekkolodd

  Fem forskjellige Deeper-modeller, hver med spesifikke funksjoner, maskinvare & skjerm som gir deg unike fiskefordeler.
  SE MER
Filtrer
Sorter etter
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Kategori
0 Valgt
Plotter & Ekkolodd (9)
Du har sett 9 utav 9 produkter
Filtrer
Kategori
Plotter & Ekkolodd (9),
Kategori
Plotter & Ekkolodd (9)