Lukk
Cookies/informasjonskapsler og personvernpolicy

Cookies/informasjonskapsler og personvernpolicy

Vi på Watski er opptatt av at ditt personvern skal stå sterkt hos oss. Når du besøker Watski.no samler vi inn informasjon om alle som besøker nettsiden. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre din brukeropplevelse, se hva som er populært og mindre populært på watski.no og til å basere vår markedsføring på. Dette skjer på tryggest mulig måte.

Videre kan du lese om hvilken type informasjon vi samler inn, hvordan vi behandler opplysningene, hvem som har adgang til opplysningene og hvordan du kan kontakte oss vedrørende cookies/informasjonskapsler og personvern.

Innsamlingen av opplysninger på Watski.no skjer innenfor rammene for gjeldene lover. Om personopplysninger behandles av Watski.no skjer dette i samsvar med personopplysningsloven.

Watski.no registrerer automatisk IP-adresse og data når du flytter deg mellom de ulike sidene og tjenester på nettstedet. Om du logger inn eller abonnerer på vårt nyhetsbrev registrerer vi også dette. Dette gjør vi for å kunne skape en bedre brukeropplevelse for deg neste gang du besøker Watski.no.

I denne sammenhengen benytter vi ulike analyseverktøy som f.eks. Google Analytics som hjelper oss å samle inn statistikk om bruken av nettsiden.

Watski.no samler inn informasjon om brukerne og deres besøk på to måter:

Hva er en cookie/informasjonskapsel?

Når du besøker Watski.no lagres informasjonskapsler (også kalt cookies) som er en liten tekstfil som gjemmes på din nettleser. Det er ikke mulig å gjennomføre et kjøp uten at cookies blir registrert i din nettleser. I tillegg til å kunne gjennomføre et kjøp, vil nettsiden også huske på deg neste gang du besøker watski.no da disse informasjonskapslene da vil fortelle nettsiden at du har kommet tilbake til Watski.no og nettsiden tilpasses etter deg og det du viste interesse for ved forrige besøk. Det er ingen personsensitive opplysninger gjemt i våre informasjonskapsler.

De fleste nettsider benytter seg av informasjonskapsler. De ligger i din nettleser som en hjelp til deg for å få den beste brukeropplevelsen.

Informasjonen i dine informasjonskapsler sendes mellom din nettleser og en server, og inkluderer informasjon om hvilke varer du har i handlekurven, brukerinnstillinger, innlogging, samt hvordan nettplassen brukes.

Hvordan unngår jeg cookies/informasjonskapsler?

Om du ikke vil ta imot informasjonskapsler kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette lagrede informasjonskapsler fra din nettleser, eller velge under innstillinger i din nettleser å få opp en advarsel før informasjonskapsler lagres i din nettleser.

Vi anbefaler at du leser hele vår cookie- og personvern policy grundig før du overveier å endre dine innstillinger for informasjonskapsler i nettleseren, samt leser om informasjonskapsler på andre nettsider.

En endring i disse innstillingene kan medføre at du får en dårligere brukeropplevelse på både våre og andres nettsider.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at nettlesere som ikke aksepterer cookies/informasjonskapsler kan gjøre at funksjoner på Watski.no ikke virker som de skal.

Firefox brower/nettleser

For å slette informasjonskapsler i Firefox skal du gå inn i Funksjoner -> Innstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle informasjonskapsler eller rydde din historikk.

For å blokkere informasjonskapsler skal du gå inn i Funksjoner -> Innstillinger -> Privatliv -> i menyen under historikk velg «bruk tilpassede innstillinger for historikk» -> kryss for «alltid bruk privat nettlesning-modus og avmerker «aksepter informasjonskapsler fra sider».

Internett Explorer

For å slette informasjonskapsler i Internett Explorer skal du gå inn i Verktøy-> Alternativer for internett -> Fanen generelt -> under leserlogg trykk Slett -> velg midlertidige internett-filer og nettstedsfiler og informasjonskapsler og nettstedsdata -> trykk Slett

For å blokkere for informasjonskapsler skal du gå inn i Verktøy-> Alternativer for internett -> Fanen sikkerhet -> Flytt sikkerhetsnivået til toppen slik at den blir høy -> Trykk ok.

Google Chrome nettleser

For å slette informasjonskapsler skal du trykke på verktøy -> Flere verktøy -> Tøm logg -> Hak av nettleserlogg, informasjonskapsler og andre nettstedsdata, bufrede bilder og data. Du kan også fylle i under fanen avansert -> Slett data

For å blokkere informasjonskapsler skal du trykke på verktøysknappet (tre prikker i høyre hjørne) -> Innstillinger -> Avansert -> Under personvern og sikkerhet trykk «innholdsinnstillinger -> Informasjonskapsler -> marker Blokker informasjonskapsler fra tredjeparter

Safari nettleser

For å slette informasjonskapsler skal du trykke på verktøysknappen -> Innstillinger -> Sikkerhet -> Trykk på knappes «vis informasjonskapsler». Her kan du slette logg og nettstedsdata fra det enkelte domene eller alle informasjonskapsler.

For å blokkere informasjonskapsler skal du trykke på verktøyknappen -> innstillinger -> sikkerhet -> under «aksepter informasjonskapsler» skal du velge aldri.

Hva bruker cookies/informasjonskapsler til på Watski.no?

For å kunne få statistikk på hvem som besøker våre nettsider bruker vi informasjonskapsler til å få ut demografisk og brukerrelatert statistikk. På den måten får vi muligheten til å tilpasse og skape innhold og tjenester som er tilpasset dine og andres ønsker og interesser. Nedenfor beskrives formålet for de informasjonskapsler som brukes på Watski.no

Informasjonskapsler fra tredjepart

Watski.no anvender en rad tjenester på nettsider. Iblant bruker også disse tjenester informasjonskapsler. Du kan velge å ikke akseptere informasjonskapsler fra tredjepart i din nettleser gjennom å følge denne linken:

http://www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg

Blant annet brukes informasjonskapsler fra tredjepart for å samle inn statistikk om dine besøk hos Watski.no. Her bruker vi informasjonskapselen til å f.eks. vite hvilke spesifikke sider våre besøkere går inn på, og hvor lang tid du er inne på dem. Her bruker vi systemet Google Analytics som er levert av Google.

Du kan velge bort Google Analytics herhttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Watski.no samarbeider også med bedrifter for å forbedre vår digitale markedsføring og for å sikkerstille at du bare mottar annonser relevante for deg og dine interesser.

Watski.no inneholder komponenter fra tredje part som f.eks. «Facebook anbefaler», «Facebook liker godt» eller «Google+». Dette innebærer at disse tredjepartskomponentene, f.eks. Facebook og google, tar imot teknisk data om din nettleser, IP-adresse, hvilke sider du besøker på Watski.no og lignende. Hva eieren av tredjepartskomponentene gjør med denne dataen ligger utenfor vår kontroll og berører bare deg og eieren av tredjepartskomponenten.

Watski.no benytter seg av disse komponentene for å kunne linke direkte til våre sosiale medienettsteder og slik sikkerstille en smidig navigasjon for deg som kunde.

Funksjonalitet

Hos Watski.no finnes det et antall tekniske informasjonskapsler som kreves for håndtering av funksjonaliteten på forskjellige deler av Watski.no. Dette er de informasjonskapslene som lagres for å holde orden på innholdet i din handlekurv, dine favoritter, osv.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger gis aldri til tredjepart, med mindre du selv har gitt samtykke til dette og vi samler aldri inn personopplysninger så fremst du selv ikke har angitt denne informasjonen som f.eks. ved å gjennomføre en ordre, delta i en undersøkelse, påmelding til mottagelse av nyhetsbrev eller lignende. Her samles inn opplysninger om navn og e-postadresser.

Personopplysninger brukes til å kunne implementere den tjenesten som informasjonen ble samlet inn i forbindelse med. Opplysningene benyttes utover dette til å lære å kjenne deg og andre brukere av nettsiden bedre. Denne bruken kan omfatte undersøkelser og analyser med hensikt å forbedre og effektivisere våre og andres leverandørers markedsføring, våre produkter, tjenester og teknikker, samt for å vise innhold som er tilpasset dine interesser.

Kontakt vedrørende personopplysninger

Ønsker du tilgang til den informasjonen vi har om deg er du velkommen å kontakte oss på kundeservice@watski.no. Om feilaktige data har blitt registrert på deg, eller om du har noen andre innvendinger, er du velkommen til å ta kontakt på samme sted. Du har mulighet til å få innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg og du kan innvende mot registrering i henhold til personvernregelverket GDPR.

Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personopplysninger oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi lagrer din personlige informasjon på vår server med høyt sikkerhetsnivå som er plassert i kontrollerte anlegg, og vår sikkerhet kontrolleres regelmessig for å avgjøre om vår brukerinformasjon håndteres på en sikker måte, alltid med strengt hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan dessverre ikke garantere 100% sikkerhet for dataoverføring via internett. Det innebær at det kan finnes en risiko for at andre uvelkomne tvinger seg til adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du sender derfor din personlige informasjon på egen risiko.

Personlig informasjon slettes eller anonymiseres når den hensikt det ble oppbevart for opphører/avsluttes. Når det gjelder kjøp-, ordre-, og brukerhistorikk sletter vi historikken 3 år etter transaksjonsdato.

Den hurtige utviklingen av internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre nåværende retningslinjer for behandling av personopplysninger. Om vi gjør en slik endring retter vi selvfølgelig datoen for «sist oppdatert» nederst på denne siden. Om det skjer vesentlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på våre nettsider

Kontakt oss

E-post: kundeservice@watski.no

Telefon: 22 82 00 60

Post sendes til:

Watski AS
Kveldroveien 19
1407 Vinterbro
Norge

Login
Har du tidligere vært forhandler hos Watski så skal du nå logge inn på www.nautec.no