Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

Samarbeid med Watski

Watski tror på å skape langsiktige og vellykkede samarbeid med ulike organisasjoner, foreninger og bedrifter. Vi tror at ved å jobbe sammen kan vi nå våre felles mål og skape positive resultater for alle involverte parter.

Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere, inkludert seilklubber og bedrifter innen båt- og maritimindustrien. Våre samarbeid dekker ulike områder som sponsorering av arrangementer, produktutvikling og markedsføring.

Vi er alltid åpne for nye samarbeid og ser frem til å finne nye muligheter for å samarbeide med organisasjoner og bedrifter som deler våre verdier og visjoner.

Prosjekt

Intet samarbeid er for lite eller for stort for oss. Hvis du har et spennende prosjekt på gang som er relatert til våre produkter, og du er villig til å skrive en artikkel, filme, ta bilder eller markedsføre Watski på en eller annen måte, er det stor sannsynlighet for at vi vil være med og sponsorere deg! Det kan handle om oppussing av en båt, varebil, bobil, eller kanskje du skal lage en installasjon som kan være interessant å dokumentere. Eller kanskje du skal delta i en konkurranse eller et arrangement som trenger sponsorer. Kontakt vår kundeservice, så tar vi det derfra.

Foreninger

Watski brenner for foreningslivet og støtter det. Det kan handle om alt fra oppdatering av foreningenes redningsvester til sponsete premier til klubbaktiviteter.klubbaktiviteter.

Søk på Min startsida for å finne det du søker.

Noen av våre samarbeidspartnere:

KNBF

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) arbeider for et bedre båtliv – på naturens premisser. Som medlem hos oss støtter du opp om båtlivet i Norge, vi gir deg råd og tips, tilbyr juridisk ekspertbistand og har en rekke medlemsfordeler.

Watski har tilsammen med KNBF jobbet med å gi et unikt medlemstilbud som kan brukes av alle medlemmer som er knyttet til KNBF. Watski har lenge vært en båtutstyr-favoritt hos mange båteiere i skandinavia. Dette er pågrunn av veletablert sortiment, gode digitale løsninger, raske leveringer og gode priser.

Les mer om samarbeidet her

Leie og utleie hos Ship O’Hoi

I appen - Ship O’Hoi - kan du enkelt finne vannfartøy (båt, vannscooter, kajakk) og båtplasser du kan leie på korttidsleie og langtidsleie. I tillegg kan du fint leie ut din båtplass eller vannfartøy til andre på plattformen, når du ikke bruker det selv. Enkel måte å effektivisere bruken av eiendelen din på. I tillegg tjener du penger på det. Tenk det!

Les mer om samarbeidet her

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord