Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Samarbeid med Watski

På Watski elsker vi samarbeid. Vi samarbeider idag med foreninger, båtklubber, seilklubber, medlemssider, inluencers, og mange flere.

Prosjekt
Ingen samarbeid er for lite eller for stort for oss. Har du et spennende prosjekt på gang som er relatert til våre produkter og er villig til å skrive en artikkel, filme, ta bilder eller markedsføre Watski på en eller annen måte er sannsynligheten stor for at vi vil være med og sponse deg! Det kan handle om renovering av båt, van, bobil, eller kanskje du skal gjøre en installasjon som hadde vært interessant å dokumentere. Eller kanskje du skal delta i en konkurranse eller at et arrangement trenger sponsorer. Hør av deg til vår kundeservice så tar vi det derfra.

Affilliate
Watski er koblet til affiliate-nettverket Adtraction. Som Watski Affiliate kan du tjene penger på din hjemmeside eller blogg gjennom å markedsføre Watski. Knytt deg til Adtraction via Adtractions annonseportal for å komme i gang.

Foreninger
Watski brenner for foreningslivet og støtter gjerne. Det kan handle om alt fra å oppdatere foreningenes redningsvester til sponsede priser til klubbaktiviteter.

Søk på Min startsida for å finne det du søker.