Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

NYHETER, TIPS & GUIDER

Nyheter, tips & guider til som er nyttig for ditt båtliv. Les om alt fra hvordan du vinterkonserverer til hvordan du klargjører båten for sjøsetting. Tips og guider til valg og installasjon av solceller, navigasjonsutstyr, syntetisk teak, mm. Instruksjonsfilmer og guider i bytte av patron i redningsvesten.

Kategorier
Alle artikler
Mitt båtliv
Nyheter & guider
Motorbåt
Seilbåt
Navigasjon
Båtpleie & vedlikehold
Sikkerhet
Tauverk
Opptak av båt
Miljø
Vårforberedelse
Sjøsetting
Raymarine
Gavetips
Vannsport

VIDEO: Spinlock ALTO - Oppblåsbar flotasjonsenhet

Per (Spinlock) og Max (Watski) snakker om Spinlock ALTO - Oppblåsbar flotasjonsenhet og hva som er fordelen med denne.

VIDEO: Spinlock Wing Side PFD 50N flytevest

Per (Spinlock) og Max (Watski) snakker om Spinlock Wing Side PFD 50N flytevesten og hva som er fordelen med denne flytevesten.

VIDEO: Spinlock Deckvest 6D 170N redningsvest

Per (Spinlock) og Max (Watski) snakker om den nye banebrytende redningsvesten. Produktsjef Max får testet den ut og se resultatet i videoen

17 mai feiring på sjøen

Er du en av dem som skal i 17 mai-konvoier på sjøen, men er litt usikker på hva du skal ha med om bord? Vi har samlet opp en liste for inspirasjon til din 17 mai feiring om bord i båten.

Guide: Lær deg å padle med SUP-brett

SUP kan være litt vanskelig først. I vår nybegynnerguide går vi gjennom grunnleggende teknikk og hvordan du monterer SUP-brettet.

VIDEO: SUP Ride 325 - Stand up paddle

Vår kollega Tim tester ut SUP Ride 325 som er et allround brett som er meget stabilt.

Hvordan velge riktig propell?

Hvilken type propell du har på båten påvirker båtens kjøreegenskaper. Les vår guide om hva du skal tenke på når det kommer til valg av propell!

VIDEO: Deeper Smart Sonar bærbare ekkolodd

Kundansvarlig Mattias snakker om de forskjellige Deeper ekkoloddene og hva som er fordelen med disse. Lær deg mer om Start, Pro, Pro+ og Chirp+. Finn fisken raskere med en Deeper ekkolodd!

VIDEO: Deeper Smart Sonar tilbehør

Kundansvarlig Mattias snakker om de forskjellige tilbehørene man kan bruke på sine Deeper bærbare ekkolodd. Winter smartphone case, Night fishing cover, Flex arm, telefon-feste til fiskestang. Kanskje du finner noe som passer til din enhet?

VIDEO: Spørsmål og svar om Raymarine produkter

Steffan fra Raymarine svarer på de mest vanligste spørsmålene i kundeservice. Kanskje han svarer på noe du har lurt på når det kommer til en av Raymarine sine produkter?

VIDEO: STNG nettverk i båt med Raymarine

Staffan fra Raymarine snakker om fordelen med STNG nettverk om bord og hva som er lurt å tenke på når du skal installere dette i din båt.

VIDEO: Kartplotter / ekkolodd med Raymarine

Bli kjent med ekkolodd & kartplottene fra Raymarine og finn ut hvilken som passer til din båt. Dragonfly, Element & Axiom modellene.

VIDEO: Autopiloter til motorbåt og seilbåt med Raymarine

Bli kjent med autopilotene til Raymarine og finn ut hvilken autopilot som passer til din båt.

3 enkle tips for å unngå bunnstoff tabbene

3 tips om hva du skal tenke på når du påfører bunnstoff og grunning. Er du usikker på hvor mye bunnstoff du trenger til din båt? Det får du svare på her.

SJEKKLISTE: Kontrollere båten før sesongstart

Den årlige rengjøringen og klargjøringen for sjøsetting vil forhindre problemer og sørge for at du får full glede av båten din når du er klar til å ta den ut på vannet.

Kontroller ditt utstyr innen sesongstart - 4 ting du skal huske på!

Raymarine Pro-ambassadøren Alan Watson deler sin sjekkliste for kontroll av båten før sesongstart, sånn at du kan føle deg sikker på vannet!

Mitt båtliv: Fra lite oppussingsprosjekt til full renovering av båt

Hele 2 år har gått og Leif Ove er snart klar med sitt båtprosjekt – En forlenget Halco 26, 1976 modell. Det hele startet med behovet ettet et nytt prosjekt da at huset var ferdig oppusset.

Mitt båtliv: Linnea Sailing - Hvor lenge er en båt moderne?

Emmy & Marcus gir tips til deg som vurderer å bytte utstyret om bord.

Du har sett 18 utav 57 produkter
Vis fler