Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

Medlemskap og registrering
For å bli medlem i Watski Kundeklubb, må du ha fylt 18 år. Gjelder bare privatpersoner som kan registrere sitt medlemskap i kundeklubben. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres. Medlemskapet i Watski Kundeklubb er gratis.

Du registrerer ditt medlemskap med å registrere deg med navn og din e-postadresse samt passord på www.watski.no/register. Via en personlig påloggingsfunksjon, som du oppretter selv, har du muligheten til f.eks. legge til favoritter på produktene på nettstedet. Som pålogget får du tilgang til "Mine sider" med et personlig innhold for deg, relevante produktanbefalinger, spesifikke fordeler og tilbud. Du kan også se kjøpshistorikken din og kvitteringene fra tidligere kjøp, samt administrere innstillingene og informasjonen din. Via nettstedet registreres medlemskapskjøpet ditt ved å logge på før kjøpet er fullført.

Fordeler, tilbud og kommunikasjon
Gjennom Watski Kundeklubb får du personlig kommunikasjon med både personlige og generelle fordeler og medlemstilbud, som er basert på din kjøpshistorikk og produktene du har vist interesse for. Vi kommuniserer vanligvis med deg via e-post, SMS eller per post, men vi bruker også tredjepartsmarkedsføring, som f.eks. Facebook.

Ved å være pålogget kan du oppdatere kontaktinformasjonen din og eventuelt endre innstillingene. Vær oppmerksom på at vi ikke kan hjelpe med begrensninger eller endringer i markedsføring i sosiale nettverk. Der må du endre innstillingene for hver konto.

Basert på informasjonen vi samler inn om deg, f.eks. kjøp og klikkhistorikk, alder, kjønn, bosted og spesifiserte preferanser, interesser og atferd, foretar vi en analyse ut ifra denne informasjonen. Innsikten vi får fra analysen kan danne grunnlaget for kommunikasjon, tilbud, fordeler, inspirasjon og produktanbefalinger du mottar fra oss. Innsikten kan også brukes til å utvikle vårt produkt- og tjenestespekter og vårt nettsted. Gjennom våre analyser og innsikt unngår vi å formidle informasjon til deg som du kan oppleve som uinteressant eller unødvendig.


Watski Kundeklubb poengsystem
1kr = 1 poeng

Antall poeng forteller deg hvilket nivå du er i poengsystemet vårt. Du vil bli tilbudt forskjellige fordeler og rabatter på de forskjellige nivåene. Jo flere poeng du har, jo flere fordeler får du.

Poengene er gyldige i 1 år fra kjøpsdatoen: F.eks. Et kjøp for 2.000 kr den 1. mai 2020 gir 2000 poeng. Disse poengene utløper 1. mai 2021.

Se tabellen med kundeklubbens fire ulike nivåer, alle med sine unike fordeler. Ditt medlemsnivå er basert på de innkjøpene du har gjort under de seneste 12 månedene.

Behandling av personopplysninger
Gjennom å registrere deg for medlemskap samt for å kunne oppfylle vilkårene for medlemskapet i Watski Kundeklubb, kommer dine opplysninger å behandles av Watski. Analysene vi utfører betyr også at vi behandler personopplysningene dine, som er nødvendige for å tilfredsstille oss og våre kunders legitime interesse for å evaluere og forbedre vårt utvalg og tjenester og systemene de leveres i, som f.eks. gjennom feilsøking, dataanalyse, utvikling og testing og lignende. Du kan lese våre fulle informasjonskapsler og personvernpolicy her.

Personen som er ansvarlig for personopplysningene dine er Watski AB med organisasjonsnummer 559218-8949 og hovedkvarter i Malmö, Sverige. Du kan også kontakte oss på kundeservice@watski.no hvis du har spørsmål angående håndtering av dine personlige data.

Endring av medlemsvilkår
Watski forbeholder seg retten til å endre fordelene og tilbudene i kundeklubben over tid. Oppdatering av vilkår trer i kraft i forbindelse med at de blir publisert på nettstedet vårt der de siste vilkårene alltid er tilgjengelige eller at du mottar dem via e-post. I tilfelle du ikke godtar de nye vilkårene, har du rett til å si opp medlemskapet ditt umiddelbart. Hvis endringene er av vesentlig betydning, vil du bli informert i god tid før endringene trer i kraft, og vi vil også forklare betydningen av endringene.

Avslutte medlemskap
Ditt medlemskap i Watski Kundeklubb er gyldig inntil videre eller til du eller Watski AB avslutter det. Du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst ved å kontakte kundeservice. Ved avslutning av medlemskap vil alle personlige data som samles inn og behandles for å oppfylle disse medlemsbetingelsene, bli slettet. I forbindelse med sletting av en medlemskonto slettes også de innsamlede poengene og medlemsfordelene.

Har du spørsmål?

Om du har behøver hjelp eller har noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post: kundeservice@watski.no

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord