Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

HØSTKAMPANJE - SPAR OPPTIL 34% - KLIKK HER

WATSKI - IT'S ALL ABOUT PASSION!

Watski er Nordens ledende nettbutikk innen båtutstyr. Vi leverer til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi er kjente for våre hurtige leveringer, smidig og fleksibel betaling og utmerket service. Vårt hovedkontor og lager befinner seg i Malmö. Vi har sendinger til Norge fem dager i uken, mandag til fredag.

Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker og et prisverdig grunnsortiment, som er tatt fram for nordiske båteiere. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus. Les mer om våre leveringsvilkår under avsnittet i vår FAQ.

Watskis historie

Virksomheten har lang historie, de eldste røttene er tilbake til skipshandleren Albert Herman Gotthardt som begynte i Oslo, Norge, men etablerte AB Herman Gotthardt 1916 i Malmö, Sverige. Den andre delen er Vattenskispecialisten på Erstagatan i Stockholm som vokste til den frivillige fagkjeden Watski under 1970. De to røttene ble samme bedrift i slutten på 80-tallet, og 2004 ble navnet fra Herman Gotthardt til Watski.

I oktober 2019 deles virksomheten i to deler. Watski fortsetter som nettbutikk som leverer båtutstyr, båtdeler og deler til båtmotor til sine nordiske kunder online. Det blir den samme gode servicen som tidligere, det samme gode utvalget og like rask levering. Den andre delen kommer til å levere båtutstyr til nordiske forhandlere og går heretter under navnet Nautec.