Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Ventetiden er over - båtsesongen er her! Stort tilbud på båtutstyr av toppkvalitet. Klikk her.

Watski - It's all about passion!

Watski er Nordens ledende nettbutikk innen båtutstyr. Vi leverer til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi er kjente for våre hurtige leveringer, smidig og fleksibel betaling og utmerket service. Vårt hovedkontor og lager befinner seg i Malmö. Vi har sendinger til Norge fem dager i uken, mandag til fredag.

Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker og et prisverdig grunnsortiment, som er tatt fram for nordiske båteiere. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus. Les mer om våre leveringsvilkår under avsnittet i vår FAQ.

Postadresse
Watski
c/o Watski AB
Lockarpsvägen 6b
213 76 Malmö
Sverige

Organisasjonsnummer:
824 270 562 MVA. Watski er registrert i Brønnøysundregisteret.
Selskapets adresse: Sandakerveien 138 NO-0484 Oslo

Ønsker du å returnere en vare du har kjøpt hos Watski, registrer din retur her.

Watski.no eies og drives av bedriften Watski AB (org.nr 559218-8949).

Watski teamet

Produkt & Kundeservice

 • Max - Product Manager

  Max har seilet hele livet og har renovert både seilbåter og motorbåter, men seiling har alltid vært i fokus. Han har vært i båtbransjen i mange år og har administrert Watskis sortiment de siste årene og har stor produktkunnskap. På fritiden seiler han både kappseiling med konkurransebåter og ferieseiling med egen båt.
 • Mattias - Product Specialist

  Mattias startet tidlig med båtliv med både med familieseiling og jolleseiling. Etter å ha vært butikksjef i båtbutikk i mange år, jobber han nå med å utvikle Watskis sortiment og kundeservice. Mattias er blant annet Watskis ekspert på navigasjon! På fritiden tiltrekker naturen. Både sjø, skog og fjell.
 • Jonas - Technical Customer Care Specialist

  Jonas har styr på alt med lager og logistikk. Det er mer komplekst enn man skulle tro. Jonas setter pris på naturens ro og liker teknologi, raske biler og sin egen badestamp … ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Han liker å stå ved grillen uansett årstid og vær.

Marked & IT

 • Therese - COO

  Therese er dagligleder og har vært på Watski i over 4 år. Hun kommer fra øya Hitra i Trøndelag, Norge, men har bodd i Malmö, Sverige i 12 år. Oppvokst med båtliv og liker seg best utendørs med familien.
 • Tim - E-commerce Manager

  Tim er E-commerce Manager på Watski med det svenske markedet som hovedansvar men jobber strategisk med alle land. Vannsport i alle dens former har lenge vært en stor del av Tims liv, og tilbringer fritiden med vindsurfing eller wakeboard.
 • Oda - Kundeservicesjef & Grafikkansvarlig

  Oda er født og oppvokst på norske kysten der båt har vært en sentral del av livet. Dette er takket være hennes far og farfar som dro henne med ut på havet i tidlig alder. Hennes største interesse er å holde på med grafisk design både på fritiden, men også her på Watski.
 • Johan - CTO

  Johan har vært på Watski i 8 år og har en stor lidenskap for alt innen for Webb, Tech og IoT. På fritiden spilles det mye golf og brukes urimelig mye tid foran grillen.
 • Aniko - Web Developer

  Aniko er en senior webutvikler med mer enn 20 års erfaring. Hennes lidenskaper er programmering og reise. Hun har dykkersertifikat og liker å utforske under vann.

Watskis historie

Virksomheten har lang historie, de eldste røttene er tilbake til skipshandleren Albert Herman Gotthardt som begynte i Oslo, Norge, men etablerte AB Herman Gotthardt 1916 i Malmö, Sverige. Den andre delen er Vattenskispecialisten på Erstagatan i Stockholm som vokste til den frivillige fagkjeden Watski under 1970. De to røttene ble samme bedrift i slutten på 80-tallet, og 2004 ble navnet fra Herman Gotthardt til Watski. I januar 2012 lanserte Watski sin e-handelsvirksomhet.

I oktober 2019 deles virksomheten i to deler. Watski fortsetter som nettbutikk som leverer båtutstyr, båtdeler og deler til båtmotor til sine nordiske kunder online. Det blir den samme gode servicen som tidligere, det samme gode utvalget og like rask levering. Den andre delen kommer til å levere båtutstyr til nordiske forhandlere og går heretter under navnet Nautec.