Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

KNBF inngår samarbeid med Watski

Bruk din KNBF-rabatt når du handler båtutstyr på watski.no

Koble ditt medlemskap på «mine sider» hos Watski og ta del av din rabatt.

- 10% rabatt på hele sortimentet
- 15% rabatt på personlig sikkerhet
- 15% rabatt
på motordeler

Koble ditt KNBF medlemskap og ta del av rabatten! Opprett innlogg

Ofte stilte spørsmål

Hvordan få rabatten?
For å få rabatten skaper du et innlogg til Watski kundeklubb. Derfra navigerer du enkelt til tilgjengelige samarbeid og registrer ditt medlemsnummer. Rabatten dras fra når du kommer til kassen.

Hvor finner jeg mitt KNBF medlemsnummer?
Logg inn på min side hos KNBF eller ta kontakt med dem.

Watski x KNBF

Watski har tilsammen med KNBF jobbet med å gi et unikt medlemstilbud som kan brukes av alle medlemmer som er knyttet til KNBF. Watski har lenge vært en båtutstyr-favoritt hos mange båteiere i skandinavia. Dette er pågrunn av veletablert sortiment, gode digitale løsninger, raske leveringer og gode priser.

På Watski har vi alltid kunden i fokus. Vi synes det er en selvfølge at båttilbehør skal være lett tilgjengelig for alle, uansett om du bor i nærheten av en forhandler eller ikke. Med dette i bakhodet var et nært samarbeid med KNBF et opplagt steg å ta. Vi har skreddersydd et tilbud der alle medlemmer får 10% på rabatt på hele sortimentet, foruten produktgruppene «Motordeler» og «Personlig sikkerhet» der de får hele 15%.

I tillegg til 10% på hele sortimentet, 15% på motordeler og personlig sikkerhet, får du også andre medlemsfordeler. Hver måned kommer det nye medlemstilbud som du kan ta del av. Vi holder fortsatt på å oppdatere kundeklubben med nye medlemsfordeler og andre kjekke aktiviteter. Så følg med i nyhetsbrevet som sendes ut 2 ganger i måneden.

Om Watski

Watski er Nordens ledende nettbutikk innen båtutstyr. Vi leverer til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi er kjente for våre hurtige leveringer, smidig og fleksibel betaling og utmerket service. Vårt hovedkontor og lager befinner seg i Malmö. Vi har sendinger til Norge fem dager i uken, mandag til fredag.

Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker og et prisverdig grunnsortiment, som er tatt fram for nordiske båteiere. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus.

Virksomheten har lang historie, de eldste røttene er tilbake til skipshandleren Albert Herman Gotthardt som begynte i Oslo, Norge, men etablerte AB Herman Gotthardt 1916 i Malmö, Sverige. Den andre delen er Vattenskispecialisten på Erstagatan i Stockholm som vokste til den frivillige fagkjeden Watski under 1970. De to røttene ble samme bedrift i slutten på 80-tallet, og 2004 ble navnet fra Herman Gotthardt til Watski.


I oktober 2019 deles virksomheten i to deler. Watski fortsetter som nettbutikk som leverer båtutstyr, båtdeler og deler til båtmotor til sine nordiske kunder online. Det blir den samme gode servicen som tidligere, det samme gode utvalget og like rask levering.


På watski.no finner du alltid det seneste innen båtutstyr. Watski jobber med kvalitets produkter og kjente varemerker slik at alle båteiere i Norge får det beste utvalget. Under våren 2022 vil det tilkomme flere nye varemerker og flere tusen nye produkter. Dette er en nettbutikk for båtutstyr med stort fokus på å kombinere kvalitetsprodukt og service. Produktkunnskapen er stor hos Watski. Dette er noe deres kunder setter pris på. Watski jobber tett med leverandører for å sikre best mulig kvalitet på produktene de selger, men også for å holde produktkunnskapen oppdatert – alt for å kunne gi norske båteiere den beste kjøpsopplevelsen og service.

I tillegg til båtutstyr, tilbyr Watski sertifiserte tjenester som pressing av rørkabelsko med kvalitetskabler fra svenske Skyllermarks og spleiset tau på bestilling. Du kan lese mer om tjenestene her.

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord