Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

Sikkerhet

Populære filtre
Varemerke
Sorter etter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 418
Viser av produkter

Personlig sikkerhet

Båtlivet starter med sikkerhet om bord i båt med riktig sikkerhetsutstyr. Det rekker ikke med bare bruke redningsvest om en ulykken skulle inntreffe. Da er det viktig å ha en livbøye, livline, overlevelsesdrakt, førstehjelpsskrin og mye mer. Det er rett og slett nødvendig å være klar for alle utfordringene som havet kan gi deg. Det er viktig at alle skal være trygge på båten og ved vannet. sikkerhet er like viktig uansett hvor stor båten er. Redningsvesten bør helst settes på før du går om bord i båten, da ulykker kan også forekomme i havnen eller på grunnere vann. 

Det er viktig at både voksne og barn bruker redningsvester slik at de voksne kan hjelpe barna i en krisesituasjon til sjøs. Vi tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsutstyr for deg, hunden din og barna dine. I vårt sortiment finner du blant annet redningsvester / flytevester, redningsdrakter til både barn og voksne. Vi tilbyr også utstyr som redningsstiger, nødsendere, brannslokkingsapparater, brannalarmer og kasteliner.

Båtens sikkerhet

Når du har kjøpt ditt personlige sikkerhetsutstyr, er det på tide å beskytte båten din mot tyveri. For å forhindre dette trenger du en skikkelig motorlås og også en vanntett GPS sporsender til båt.

Riktig sikkerhetsutstyr kan betale seg selv på lang sikt, da du kan for eksempel få en premiereduksjon på forsikringen din, unngå å betale eller risikere en reduksjon i verdien på båten din. Skulle du havne i en nødsituasjon er det viktig at båten er utstyrt med riktig sikkerhetsutstyr for din og andres sikkerhet. For eksempel kan du utstyre båten din med radarreflektorer og horn som gjør det lettere for andre å oppdage båten din i et strømbrudd.

 Behøver du veiledning eller har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Watskis kundeservice 

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord