Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

Redningsvest

Populære filtre
Varemerke
Sorter etter
Alle filtre
Alle filtre
Produkter: 121
Viser av produkter

Redningsvest er påbudt å ha om bord, så husk å ha redningsvester til hele familien. Barn, voksne og hunder! På Watski har vi et stort sortiment av redningsvester og flytevester. Her kan du finne prisverdte og kvalitets redningsvest fra kjente varemerker som Helly Hansen, Crewsaver, Viking og Spinlock. Du kan også finne best i test vinnere og har vært store favoritter blant båteiere. De moderne redningsvestene som vi selger i dag er enkle og behagelig å ha på seg.

Skulle du være så uheldig eller en av dine venner faller over bord, betyr en redningsvest at du i det minste har en sjanse til å redde dem før de synker.

Hvilken redningsvest skal jeg velge?
En redningsvest som er klassifisert i henhold til 50N-standarden, er godt egnet for vannsport eller for de fleste anledninger i ditt båtliv. 50N betyr at vesten holder deg flytende med god margin, men ikke vender ryggen eller holder hodet opp. Denne redningsvesten er derfor bare egnet hvis du er i stand til å svømme og hvis du veier mer enn 25 kg. Hvis du velger en redningsvest med 100-150N-standarden er dette testet og designet for å snu brukeren og holde hodet over overflaten

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord