Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

Ja vi elsker dette landet!

Endelig nærmer dagen seg! Dagen som er bare Norges. Dagen hvor vi feirer at Norge fikk sin egen grunnlov og ikke tilhører Danmarks styre lengre! Denne dagen er fin. Den består av brus, kake, lapskaus, pølser, sang og 17 mai-tog. Men den er også så mye mer! Den handler om vårt kjære, vakre, fedreland! Det er ikke rart vi er stolt av å være norsk — stolt av å bo i dette vakre landet! Norge med sine høye fjell og flotte fjorder. Det er Norge i rødt, hvitt og blått!

Er du en av de som skal feire 17. mai på sjøen, men er usikker på hva du skal ta med deg ombord?

Ikke bekymre deg, vi har deg dekket! Vi har fikset en liste på noen essensielle ting du bør ha med for å gjøre din 17 mai-feiring på sjøen komplett.

Feir med et glass champagne!
Dekk bordet til fest!
Hold drikken og maten kald!
Sitt godt ombord
Pynt båten med båtflagg

Ekstra tips for 17 mai om bord i båten:

  1. Norske flagg og dekorasjoner: Sørg for å ha norske flagg, bånd og annen pynt for å skape en festlig atmosfære ombord. Vis din nasjonale stolthet!

  2. Mat og drikke: Planlegg en deilig pikniklunsj eller en grillfest ombord. Ta med norske spesialiteter som pølser, hamburgere, lapskaus og vafler. Ikke glem de tradisjonelle 17 mai-dessertene som boller og iskrem!

  3. Nasjonalsanger og musikk: Lag en spilleliste med norske sanger og nasjonalsanger. Det er ingenting som kan få stemningen til å stige som å synge og danse til nasjonale toner på sjøen.

  4. Aktiviteter og leker: Ta med leker som passer for alle aldre. Sørg for at alle har det gøy og er engasjert i feiringen.

  5. Solbeskyttelse og klær: Husk å ta med solkrem, solbriller og hatter for å beskytte deg mot solen. Sjekk også værmeldingen og kle deg passende for å være komfortabel ombord.

  6. Kamera eller mobiltelefon: For å fange øyeblikkene og forevige minnene fra din 17. mai-feiring på sjøen, sørg for å ha et kamera eller mobiltelefon tilgjengelig for å ta bilder og videoer.

Ved å ha disse tingene om bord vil du være godt forberedt på en fantastisk 17. mai-feiring på sjøen. Nyt dagen, del nasjonalglede og skap minner for livet!

Hva med å lage litt ekstra lyd?
Grill festmaten om bord
Få i gang stemmningen med norsk musikk!
Ikke glem redningsvesten!
?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord