Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Ventetiden er over - båtsesongen er her! Stort tilbud på båtutstyr av toppkvalitet. Klikk her.

Sikkerhet på sjøen Personlig sikkerhet

Personlig sikkerhet

Båtlivet starter med sikkerhet om bord i båt med riktig sikkerhetsutstyr. Det rekker ikke med bare bruke redningsvest om en ulykken skulle inntreffe. Da er det viktig å ha en livbøye, livline, overlevelsesdrakt, førstehjelpsskrin og mye mer. Det er rett og slett nødvendig å være klar for alle utfordringene som havet kan gi deg. Det er viktig at alle skal være trygge på båten og ved vannet. sikkerhet er like viktig uansett hvor stor båten er. Redningsvesten bør helst settes på før du går om bord i båten, da ulykker kan også forekomme i havnen eller på grunnere vann. Det er viktig at både voksne og barn bruker sikkerhetsutstyr om bord så de voksne kan hjelpe barna i en nødsituasjon eller omvendt. Jo lenger fra kysten du skal reise, jo viktigere er det å tenke på sikkerhet for både deg selv og dine passasjerer. 

Med riktig båtutstyr og klargjøring kan du minimere risikoen for alvorlige ulykker til sjøs, spesielt hvis ikke alle om bord har samme sjøvett. Sjekk alltid sikkerhetsutstyret ditt slik at det er intakt før du drar ut på eventyr på sjøen, spesielt hvis båten har blitt vinterlagret og ikke blitt brukt på en god stund. Hvis du eller noen om bord i båten skulle være uheldig og falle over bord vil riktig sikkerhetsutstyr gi deg muligheten til å hjelpe personen. Moderne sikkerhetsutstyr er ofte behagelig å ha på og har et stilrent design. Det er også tryggere enn eldre modeller som av forskjellige årsaker kanskje ikke lenger fungerer som de skal. Hvis du har kjøpt nytt utstyr må du alltid lese brukermanualer og instruksjoner nøye og hvis mulig teste funksjonene før bruk.

Vi har samlet personlig sikkerhetsutstyr i denne kategorien for å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Her finner du alt fra livbøyer og redningsvester til  nødsendere og livliner.

Vis mer informasjon om Personlig sikkerhet
Filtrer
Sorter etter
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Varemerke
0 Valgt
1852 Marine Quality (1)
Fell Marine (1)
Fristad Plast (8)
Helly Hansen (20)
Lalizas (hellas) Ltd (4)
Musto (3)
Osculati (1)
Plastimo (4)
Spinlock (33)
Wichard (3)
Du har sett 72 utav 107 produkter
Vis fler
Filtrer
Varemerke
1852 Marine Quality (1), Fell Marine (1), Fristad Plast (8), Helly Hansen (20), Lalizas (hellas) Ltd (4), Musto (3), Osculati (1), Plastimo (4), Spinlock (33), Wichard (3),
Varemerke
1852 Marine Quality (1)
Fell Marine (1)
Fristad Plast (8)
Helly Hansen (20)
Lalizas (hellas) Ltd (4)
Musto (3)
Osculati (1)
Plastimo (4)
Spinlock (33)
Wichard (3)