Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Flyttesalg! Opptil 80 % rabatt på 1000-vis av produkter. Klikk her.

Sikkerhet på sjøen Personlig sikkerhet Redningsvest

Redningsvest

Redningsvest er påbudt å ha om bord, så husk å ha redningsvester til hele familien. Barn, voksne og hunder! På Watski har vi et stort sortiment av redningsvester og flytevester. Her kan du finne prisverdte og kvalitets redningsvest fra kjente varemerker som Helly Hansen, Crewsaver, Viking og Spinlock. Du kan også finne best i test vinnere og har vært store favoritter blant båteiere. De moderne redningsvestene som vi selger i dag er enkle og behagelig å ha på seg.

Skulle du være så uheldig eller en av dine venner faller over bord, betyr en redningsvest at du i det minste har en sjanse til å redde dem før de synker.

Hvilken redningsvest skal jeg velge?
En redningsvest som er klassifisert i henhold til 50N-standarden, er godt egnet for vannsport eller for de fleste anledninger i ditt båtliv. 50N betyr at vesten holder deg flytende med god margin, men ikke vender ryggen eller holder hodet opp. Denne redningsvesten er derfor bare egnet hvis du er i stand til å svømme og hvis du veier mer enn 25 kg. Hvis du velger en redningsvest med 100-150N-standarden er dette testet og designet for å snu brukeren og holde hodet over overflaten

Vis mer informasjon om Redningsvest
Filtrer
Sorter etter
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Varemerke
0 Valgt
1852 Marine Quality (2)
Helly Hansen (22)
Musto (4)
Spinlock (28)
Viking Life-saving Equipment (1)
Du har sett 66 utav 66 produkter
Filtrer
Varemerke
1852 Marine Quality (2), Helly Hansen (22), Musto (4), Spinlock (28), Viking Life-saving Equipment (1),
Varemerke
1852 Marine Quality (2)
Helly Hansen (22)
Musto (4)
Spinlock (28)
Viking Life-saving Equipment (1)