Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

WATSKIS KUNDELØFTE

Watski skal være den ledende nettbutikken for båtutstyr i Norden. Hjørnesteinene i vår virksomhet er båtutstyr, spesialkunnskap, god kundeservice, raske leveranser og fleksible betalingsbetingelser!

God service

Hos oss møter du kunnig personal med god kunnskap om de produktene vi selger. Det er viktig for oss at våre kunder opplever at de får utmerket service, gode råd og praktiske veiledninger fra oss. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig på hverdager fra 09-15.30, da kan du få hjelp og råd på telefon, chat eller e-post.

Psst: Vi har en egen spesialist på navigasjon! Ta kontakt med oss for å snakke Raymarine og Garmin med produktspesialist Mattias. Vi hjelper deg med spørsmål slik som hvilken plotter som dekker ditt behov, hva er kompatibelt med hva, og hva feilkoden betyr. Watski har tett kontakt med blant annet Raymarine og Garmin.

E-post til kundeservice: kundeservice@watski.no
Telefonnummeret til kundeservice: 22 82 00 77

Raske leveranser

Hørt i Sverige: "Den norske sommeren er den beste dagen på året!". Vi forstår at når værforholdene er gunstige, er det ingen som ønsker å bruke en vakker dag på å lete etter passende produkter i forskjellige butikker. Derfor er Watskis forretningsidé at du skal ha utmerket service! En del av dette er at du enkel og hurtig skal ha tilgang til de produktene du trenger på en enkel måte.

Du belastes ikke for tollavgifter når du handler hos Watski. Hente hos post i butikk eller få leveransen på døren - det er opp til deg!

Leveringstiden fra vårt lager er 2-6 virkedager avhengig av hvor du bor. Legg på noen ekstra dager om du bestiller fra vårt bestillingssortiment hos en av våre mange leverandører. På vårt lager pakkes alle dine bestillinger til en pakke som sendes til deg. Ved å unngå leveranser i flere pakker sparer vi miljøet.

Fri frakt på kjøp over 1500 kr

Når du bestiller produkter fra vår nettbutikk med verdi på over 1500 kr får du gratis frakt på din bestilling, Dette gjelder levering til både post i butikk og hjemlevering. Prisen for levering på bestillinger under grensen for fri frakt er 99 kr for post i butikk og 249 kr for hjemlevering.

365 dagers åpent kjøp

Det forekommer at det man har bestilt ikke var det man hadde forventet seg eller at det helt enkelt ble bestilt feil. Da er det trygt å vite at du alltid kan returnere et ubrukt produkt til oss innen 365 dager etter mottak. Slik kan du føle deg trygg når du bestiller et produkt som du ikke vil være i stand til å inspisere fysisk før du legger inn bestillingen. 365-dagers returrett gjelder for alle produkter med unntak for metervarer og utførte tjenester slik som spleising og pressing av kabel.

Sikker og fleksibel betaling

Vi ønsker at du selv skal kunne bestemme hvordan skal betale for kjøpet. Derfor tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer. Nettsiden vår er TSL/SSL-sikret. Du kan velge mellom følgende betalingsalternativer: Klarna Faktura, Klarna delbetaling, VIPPS, Nettbank eller Kredittkort.

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord