- Bak brød og lag ovnsmat direkte på gassovnen.
- Enkel å bruke og er godt testet
- Rommer 2 liter
Denne praktiske ovnen fra Omnia gjør at du kan bake brød og lage stekeovnsmat direkte på gass ovnen, spritkjøkkenet eller den elektriske platen uten problemer. Perfekt til båten, campingvognen, campingbilen, teltet, hytta og andre steder der det mangler en stekeovn.
Ovnen består av tre deler som tilsammen gir både under og overvarme. En finurlig konstruksjon som er enkel å bruke og vel utprøvd. Ovnen er egentlig laget for bruk over åpen ild, men fungerer også på elplate. På elplate må man beregne ca 25-50% lengre tid. Man legger ingrediensene i formen.
Formen er laget i aluminium og rommer 2 liter. Underdelen er produsert i rustfritt stål og skal plasseres i midten rett over flammene. Lokket er godt forseglet med små ventilasjonshull og med tilstrekkelig høyde slik at kaker og brød kan ese ordentlig.
Bruk:
Formen ser ut som en kakeform og i den legger du ingrediensene.
Ovnen er først og fremst laget for åpen ild, men fungerer også på en elektrisk koketopp.
Den nedre delen er laget av rustfritt stål og må plasseres med senterhullet rett over flammen.
Lokket er tett lukket med små ventilasjonshull og i tilstrekkelig høyde for at kaker og brød skal kunne gjære ordentlig.
Husk og smøre formen godt før bruk.
Slik fungerer Omnia miniovn:
Spesifikasjoner:
- Nedre delen av rustfritt stål SS430
- Form og lokk av aluminium
- Diameter 250 mm
- Volum 2.0L
- Høyde 70 mm
- Brukhøyde inkl. knott 140 mm
- Vekt 0,5 kg
- Omnia leveres i en praktisk oppbevaringspose
Oppskrift på italiensk kjøttpudding >>
Se film om Omniaovnen >>
Oppskrift på fiken- och hasselnøttsbrød >>