Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Flyttesalg! Opptil 80 % rabatt på 1000-vis av produkter. Klikk her.

Elektronikk & Navigasjon Navigasjon av båt Plotter & Ekkolodd

Plotter & Ekkolodd

Nedenfor finner du et utvalg av ekkolodd / kartplotter til din båt og ikke minst ditt behov. Kjente varemerker som Deeper, Humminbird, Garmin og Raymarine.  Kjøp ditt ekkolodd på watski.no.

Hvordan funker et ekkolodd?

Om du elsker å fiske, men ønsker at fiskelykken din var bedre og lettere, da er ekkolodd et utstyr du bør ha om bord din båt. Et ekkolodd er et instrument som sender lydbølger ned i havet for å gi deg den informasjonen du trenger. Her vil du kunne se hvordan forholdene ser ut og hvor fisken befinner seg.

Hvilken ekkolodd skal jeg velge?

Det finnes så utrolig mange ekkolodd på markedet og kan føles overveldene å velge et ekkolodd. Det beste tipse er å lese litt om de ulike ekkoloddene slik at du kan finne ut hvilken som passer til ditt behov. Noen ekkolodd egner seg for isfiske, mens andre er mer egnet for sportfiske eller fisking i skjærgården. Det finnes også en del ekkolodd som egner seg for all type fisking i alle farvann. Du må også vurdere hvor teknisk du ønsker å ha det. De nyeste ekkolodden er utviklet med alt av de nyeste teknologiene. Fordelen med dette er at du vil få et mer nøyaktig kart over fiskeområdet og du kan se fisken i sanntid, men også få informasjon som temperaturforhold og hvor fisken er. Litt eldre ekkolodd er et mer enklere utstyr som gir deg et kart som er basert på GPS-koordinater. Men fordelen med disse er at de er nøyaktige og har enkle menyoppsett. Så her må du nesten vurdere hvor mye du er villig å investere og hva det skal brukes til. Uansett hva du velger så vil et ekkolodd være noe du vil ha glede av i mange år.

Se det store utvalget under av alle typer av ekkolodd / kartplotter til ditt behov og din båt.

Vis mer informasjon om Plotter & Ekkolodd
Filtrer
Sorter etter
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Varemerke
0 Valgt
B&G (2)
Deeper Smart Sonar (9)
Garmin (61)
Humminbird (49)
Lowrance (71)
NASA (1)
Raymarine (26)
Du har sett 72 utav 238 produkter
Vis fler
Filtrer
Varemerke
B&G (2), Deeper Smart Sonar (9), Garmin (61), Humminbird (49), Lowrance (71), NASA (1), Raymarine (26),
Varemerke
B&G (2)
Deeper Smart Sonar (9)
Garmin (61)
Humminbird (49)
Lowrance (71)
NASA (1)
Raymarine (26)