Lukk
Meny
Handlekurv
Meny
Sikkerhet på sjøen Båtens sikkerhet Brannslukker til båt & camping

Brannslukker til båt & camping

På båten er vi veldig utsatt for brann siden det finnes så mange brannfarlige emner som bensin og diesel, men også mye lettantennelig. Skulle en situasjon oppstå er det ingen steder å gjemme seg. Derfor er det viktig å forhindre at en situasjon skal kunne oppstå, men det viktigste er å alltid ha en brannslukker tilgjengelig!

Bærbare brannslukkere fås enkelt forklart i tre ulike typer slukkemiddel:

  • Kulsyre: Kulsyreslukkeren brukes først og fremst på følsom maskinutstyr og annet utstyr der ren slukking er viktig. Slokkerne er spesielt tilpasset mindre rom der gass fordamper. og skaper en ubrennbar atmosfære i rommet. 
  • Skum: Skumslukker er generelt sett dårligere på å slokke en brann enn pulverslukker. Fordelen er dog at skumkonsentratet enkelt kan tørkes opp etter slukkingen er ferdig.
  • Pulver: Pulverapparat er det vanligste på fritidsbåter da den er veldig effektiv, men bakdelen er at den er vanskelig å rengjøre etterpå og tømmer man en pulverslukker i motorrummet så er det trolig slutten på den motoren.

Ved siden av brannslukkeren er brannteppet noe som man ikke skal glemme fordelene med. Når det gjelder å få kvalt en mindre, nystartet brann innen i båten eller brann i klærne på en person, så er brannteppet å foredra. Det er viktig å trene på å bruke brannteppe slik at man vet hvordan man skal bruke det.

Vis mer informasjon om Brannslukker til båt & camping
Filtrer
Sorter etter
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Varemerke
0 Valgt
Du har sett 6 utav 6 produkter
Login
Har du tidligere vært forhandler hos Watski så skal du nå logge inn på www.nautec.no
Filtrer
Varemerke
Varemerke