Watski Logo Light
Forslag
Viser av produkter
Vis alle

RENGJØRING AV BÅT MED STAR BRITE

Star Brite er marineindustriens ledende produsent av voks, poleringsmidler, rengjøringsmidler, teak behandlinger, motoroljer, drivstofftilsetningsstoffer og mer. I denne trinn for trinn guiden kan du rengjøre båten med de rette produktene fra Star Brite.

Rengjøring av skroget

 1. STARBRITE BOAT WASH
Start med Boat Wash for å skulle overflaten ren for smuss. Boat Wash er et kraftig rengjøringsmiddel for skrog og dekk. Det er ekstremt effektivt mot smuss, salt, sot, fiskeblod og mye mer. Fjerner ikke voks eller poleringsmiddel.

2. STARBRITE HULL CLEANER
Neste trinn for å komme frem er Hull Cleaner. Dette renser dyptgående og raskt og enkelt rengjør vannlinjer og flekker på skroget. Dette er veldig effektivt mot rustflekker eller fargede flekker på glassfiber eller malte overflater. Skader ikke overflaten og er et perfekt fundament før du begynner å polere skroget.

3. STARBRITE BLACK STREAK REMOVER
Hvis du har gjort trinn 1 og trinn 2 og fremdeles har svarte/brune bjelker på skroget, er Black Streak Remover den rette løsningen. Den fjerner svarte søyler fra glassfiber, vinyl, metall og malte overflater. Spray direkte på svarte streker og tørk! Ingen hard skrubbing er nødvendig.

4. STARBRITE PREMIUM MARINE POLISH PFET
Til slutt, etter rengjøring, kan du bruke et godt beskyttende lag med lakk. Starbrite Premium Marine Polish med PTEF, etterlater en slank PTEF overflate. Det forhindrer at skitt blir fanget, noe som resulterer i mindre motstand i vannet! Det gir varig beskyttelse sammenlignet med andre lignende poleringsmidler - opptil 4 ganger lengre holdbarhet. Kan brukes på gelcoat, metall og malte overflater. Inneholder ekstra UV-beskyttelse for å forhindre oksidasjon og bleking. Veldig enkel å bruke.

Klargjøring av bunnstoff

1. STARBRITE BOAT WASH
Her begynner du med en grunnrengjøring med Boat Wash for å få bort smuss og skitt bort. Det er ekstremt effektivt mot smuss, salt, sot, fiskeblod og mye mer. Fjerner ikke voks eller poleringsmiddel.

2. STARBRITE HULL CLEANER
Neste trinn for å komme frem er Hull Cleaner. Dette renser dyptgående og raskt og enkelt rengjør vannlinjer og flekker på skroget. Dette er veldig effektivt mot rustflekker eller fargede flekker på glassfiber eller malte overflater. Skader ikke overflaten og er et perfekt fundament før du begynner å polere skroget.

3. STARBRITE BOAT WASH
Nå bør du ta en ny runde med Boat Wash for å få skroget perfekt rent og klar til påføring av bunnstoff.

4. BUNNSTOFF
Til slutt, husk alltid å male med et bunnstoff som er bra f.eks. fra International.

Teakbehandling

 1. STARBRITE PREMIUM TEAK CLEANER
Her starter du behandlingen med en grundig rengjøring av teak. Premium Teak Cleaner rengjøres fantastisk selv uten å måtte skrubbe hardt.


2. STARBRITE PREMIUM TEAK BRIGHTENER

Så er det på tide å gjenskape teakens lyse og naturlige farge. Premium Teak Brightener gir teaken liv uten behov for hard skrubbing, og understreker den naturlige dybden og fargen på treverket.


3. STARBRITE PREMIUM TEAK OIL

Det siste trinnet er en beskyttende teakolje. Premium Teak Oil er en gjennomtrengende olje. Det er en ultra raffinert olje med polymerer og UV-beskyttelse som gir langvarig beskyttelse. Det forbedrer fiberen og fargen på teaken og understreker dens naturlige skjønnhet!

Andre produkter fra Starbrite

 1. STARBRITE DECK CLEANER
Sklisikker Deck Cleaner med PTEF er den mest effektive og enkleste måten å rengjøre strukturmønstret glassfiber eller malte dekk. Deck Cleaner løser opp smuss og skitt uten behov for skrubbing. PTEF polymerer gir en barrière mot fremtidige flekker, noe som gjør rengjøringen til en lek. Deck Cleaner er også ideell for rengjøring av ikke-strukturerte overflater samt alle glassfiber, vinyl, plast, metall eller gummierte flater.

2. STARBRITE CHROME & STAINLESS POLISH
Denne polishen hjelper deg å holde metallene pene på nye og eldre båter. Fjerner raskt og enkelt smuss, sot, saltavleiringer, fett og overflaterust på stål, rustfritt stål etc. Virker hurtig og effektivt. Fungerer også veldig bra på kobber, tinn og messing.

3. GELCOAT RESTORER MED PTEF
Fjerner kalk og og oksidering på fargede skrog slik at skroget får tilbake farge og glans. PTEF® polymerer beskytter mot skadelig UV-stråling. Skader ikke gelcoaten og glassfiberen.

Extend-A-Brush

Star Brites Extend-A-Brush-system med marinetilbehør finner du teleskopiske børsteskaft, Reggae Mikrofiber mopp, børster, skrubbesvamp, svamp med håndtak og mye mer.

 1. SKRUBBESVAMP / SVAMP MED HÅNDTAK
Star Brite tilbyr et bredt utvalg av skrubbesvamp designet for praktisk talt alle rengjøringsoppgaver på båten. Fra en "fin" svamp som ikke skader glassfiber, vinyl, metall eller malte overflater til en "grov" som er ideell for de mest krevende jobbene under vannlinjen.

2. REGGAE MIKROFIBER
Etter en dag på vannet må du skylle og tørke båten. Prøv en av Star Brites superabsorberende Reggae mikrofiberprodukter, de absorberer vann uten å skrape glass, polerte metalloverflater eller til og med delikate klare plastkapsler.

3. BØRSTER
Star brite tilbyr en børste for hver båt og enhver rengjøringsoppgave. Tilgjengelig i fin, medium og grov fibre slik at du kan finne den rette børsten for ditt behov.

4. BØRSTESKAFT
Star brite har et stort utvalg av børsteskaft fra de bestselgende standard forlengende og faste håndtakene samt Signature Series Big Boat Extending. Extend-A-Brush skaftene er designet for å flyte hvis faller over bord, og er utstyrt med Extend-A-Brush hurtigkoblinger for enkel feste og fjerning av børster, mopper, skrubbesvamp, båtshake og mer, inkludert den innovative Microfiber Reggae Pad og Reggae Mop.

5. SVAMPER / KLUT
Star brite rengjøringsprodukter inkluderer en mangfoldig samling av svamper og kluter, alle designet for å fremskynde rengjøringsarbeid og støttet av en tilfredshetsgarantert garanti.

?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord