Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

HOLD DIN BÅT TØRR OG FRESH

Å holde båten fukt fri inne er veldig viktig. Store temperaturforskjeller mellom ute og inne og stillestående luft er ofte årsaken til mugg og dårlig lukt. Det finnes forskjellige produkter som kan hjelpe deg med problemet og en ting de har til felles: De minsker luftfuktigheten!

TØRRBALLEN - TØRT OG FRESH INNE I BÅTEN

1. I denne 30 fots seilbåten har vi valgt å sette en Tørrballen Mega midt i båten. Hvis du velger en mega, trenger du ikke å bytte pose så ofte. Hvis du har en større båt, kan du velge å sette opp flere stykker. Gjerne i front- og akterkabinen.

2. Ta lokket av og ta opp alt fra bøtten. Plasser den flate delen ned i bøtten og den runde delen på toppen.

3. Åpne plastposer med de hvite fuktabsorberende poser. Stable de hvite posene oppå hverandre. Sett lokket på (skru litt forsiktig). Da er du klar.

4. Plasser Tørrballen i midten av båten slik at luft kan sirkulere fritt rundt den. Forsikre deg om at den er stabil slik at den ikke velter. Fuktigheten som samler seg i bøtta er ikke så kjekt å få i båten, da den er veldig salt og klebrig. Tøm bøtten når den begynner å bli full. Lukk alle ventilasjoner slik at tørr luft forblir inne i båten under hele vinterkonserveringen.

1. Tørrballen er også tilgjengelig i en hengende versjon. Det kan være praktisk hvis du ikke har en stabil overflate å sette en vanlig Tørrball på.

2. I dette tilfellet henger vi Tørrballen engangspose i en bil som må lagres i en garasje om vinteren. Allerede etter en uke har vannet begynt å samle seg i posen. Bytt posen når saltet på toppen er borte.