Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

ALT TIL SOMMERTUREN - OPPTIL 38% PÅ UTVALGTE SOMMERPRODUKTER - KLIKK HER

6 gode tips til glade barn om bord

Få reisefølge er like inspirerende og åpne for nye innspill som glade, godt tilpassede barn. Og på samme måte er ingen reisefølge så krevende som slitne eller uegnet barn. Heldigvis kan en stor del av suksessen sikres med riktig forberedelse før du skyver barna ut døren og ut på seileventyr.

Vi har samlet 6 gode tips som kan forbedre sjansene for en god tur med barna, enten du bare skal på en dagstur eller på en lengre tur.

1. Involver barna om bord

Er vi der snart? Barn som kjeder seg, bidrar absolutt ikke til en avslappet båttur. Engasjer og involver dem i turen din - før du går om bord, når du forlater havnen og hva de kan se frem til på turen. Siden små barns oppmerksomhet ikke varer veldig lenge, så prøv å holde dem interessert i hva som skjer rundt dem. Forklar utstyret på dekk for dem, snakk med dem mens du seiler, kommenter andre båter og landskapet rundt deg, og prøv å gjøre seilturen så interessant for dem som mulig. Du kan også gi dem titler som kaptein eller kompis, slik at de kan føle seg som en viktig del av mannskapet og lette oppgaver underveis. De kan lese kompasset, skrive ting i loggboken, hjelpe med fenderene og mye mer, og det holder dem opptatt og underholdt på eventyrene dine.

2. Husk powerbanken

Det er alltid gøy for de voksne å være ute på sjøen, men noen barn kan fort kjede seg. Mobilen og nettbrettet vil ikke vare lenge når barna må glede seg over favorittvideoene og seriene sine på Netflix eller Youtube. Sørg for at du har nok med strøm om bord eller husk powerbanken slik at du kan nyte litt velfortjent fred mens barna har det gøy foran skjermen.

3. Gøy med vannsport

Ta med oppblåsbare leker og vannsport produkter, så holder du barna opptatt i timevis mens du er for anker. Lær dem å stå på en SUP, hvordan de skal stå på vannski eller kneeboards, eller ta en tur på tuben.

Du kan også finne på noen spill mens du seiler, for eksempel "Jeg ser" hvor du bruker landskapet rundt deg.

4. Fisking er også gøy!

Utallige fritidsfiskere lærte sitt første kast med fiskestenger som barn ute i hagen eller på plenen. For eksempel kan du finne ut hvilken fisk som er i nærheten og når den skal fanges. Skriv ut bilder til de minste sin egen fargeleggingsbok og la de eldre barna lære av dem hvilken fisk de skal ha og hvilke de skal kaste tilbake i vannet.

5. Nyt den dype roen på havet

Spesielt i disse dager med stressende omveltninger i våre vanlige liv, kan du lære barna at følelsen av fred og ro som følger med å være på vannet er noe av det beste.

6. Husk...alle barn er forskjellige

Sist men ikke minst - alle barn er forskjellige. Du kan ha barn som elsker å vær på havet, og andre som er litt mer nølende eller nervøse for å bli involvert i praktiske oppgaver om bord.

Ta det i deres tempo, så burde det nok bli en suksess. Hvis alle smiler når du er tilbake på land, så har du gjort jobben din!

God sommer!