Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

ALT TIL SOMMERTUREN - OPPTIL 38% PÅ UTVALGTE SOMMERPRODUKTER - KLIKK HER

10 ting som gjør sommerturen enda bedre!

1. Grill & chill

Få det beste ut av sommeren og grill om bord på båten. Det finnes mange gode griller som er egnet til å ha på båter. Du kan montere den på gelenderet, så den tar minimalt med plass. Så får dere en koselig stund ute på vannet med grilling og sol!

2. Keep it cool

Lyst til å kvitte deg med varme bokser og lunkne drikkevarer på båten? Et kjøleelement er ikke bare nødvendig for å holde drikkevarer kalde, men også til mat og selvfølgelig det aller viktigste – snacks!

3. Tørt og godt

En ting som lett blir oversett, men som du ikke må glemme - En god dry bag. Optimal for båtturer eller andre ekspedisjoner i vannet. Den holder telefonen, vesken og kameraet tørt når den ikke er i bruk.

4. Underholdning om bord

Mange seiler avgårde for å unnslippe stresset i livet på land, og nyter friheten og avslapningen havet gir. Litt bakgrunnsmusikk eller en god film på TV-en kan hjelpe med denne følelsen av avslapning.

5. Husk servise og håndkle!

Kos deg med noe kaldt å drikke og god mat om bord. Du kan aldri ha for mange håndklær om bord - eller tepper! Alltid bra å ha noe å tørke seg med etter en svømme tur i vannet. Eller for å holde deg og resten om bord varme på en kjølig sommerkveld.

6. Ta med og fisk

Fiske er den perfekte måten å komme seg ned med vannet og nye de lange sommerdagene. Eller en flott måte å aktivere og underholde barna på! En opplevelse for hele familien.

7. Førsteklasses komfort

Komforten om bord på båten skal man ikke skjære ned på! Det er spesielt viktig at komforten om bord er helt på topp hvis du skal ut på sjøen i en lengre periode eller er ofte ute på havet.

8. Gøy på vannet

Å ha det gøy på vannet på sommeren er utrolig viktig! Utstyr båten din med vannsportutstyr og ha en morsom tur sammen med hele familien. Enten du foretrekker den rolige SUP eller ønsker mer action med vannski eller wakeboard, så er vannsport for alle!

9. Husk sikkerheten

Sommeren er høysesongen for båtturer. Du må ha redningsvester om bord hver gang du er ute på vannet. Da er alle om bord sikret, og du kan nyte sommerturen med god samvittighet. Sel om man er ute å holder på med vannsport, så er det alltid en god idé å ha på seg en vest!

10. Strøm om bord

Sist, men ikke minst - noe som kjedelig som strøm. Men det er viktig med strøm om bord sånn at båten er i gang, og uten dette så gjør ikke båten det.