Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

Store prosjekter og store drømmer

Storkjøpstilbud

Store prosjekter og store drømmer, det elsker vi på Watski. Vi tilbyr våre kunder muligheten til å opprette et ønske om tilbudspris på kjøp over 20 000 kr. Det betyr at du får et skreddersydd tilbud fra oss som slår det meste. Det beste er at tilbudet er helt personlig og tilpasset deg og ditt prosjekt.

Vi er produktspesialister
Vårt engasjement slutter ikke der. Vi er spesialister på vårt felt og står klare til å gi deg tips og råd om ditt prosjekt. Du trenger kanskje hjelp til å velge hvilken plotter du skal ha, hvilken type anker du skal velge eller hvilken bunnstoff som passer til din båt. Vi hjelper deg så godt vi kan til du føler deg trygg med produktene som passer til deg og din båt.

Sist men ikke minst, hos Watski får du alltid hjelp etter kjøp. Det betyr at du kan kontakte oss etter kjøpet dersom du trenger hjelp til å tyde bruksanvisningen, trenger råd om montering eller andre utfordringer som kan dukke opp.

Å be om et tilbudspris fra oss er veldig enkelt:

1. Opprett innlogg / Logg inn i Watski Kundeklubb

2. Klikk på Mine tilbud

3. Klikk på skape

4. Fyll i artikkelnummer og antall

5. Når beløpsgrensen er nådd klikk på send

6. Du vil motta en e-post med svar på ditt ønske om tilbudspris innen 72 timer

Visste du: Vi jobber alltid for å kunne gi våre kunder en konkurransekraftig pris, så prisene kan endres fra dag til dag. Slik kan du kjenne deg trygg på at du gjør en rettferdig og god handel hos Watski.

Logg inn / Opprett innlogg