Stig ombord på samme Watski - men med nytt utseende

Du har kanskje lagt merke til at det ikke ser helt ut som det pleier på Watski.no? Vi har fått et nytt utseende! Med nye farger, design og flere oppdateringer vil du som kunde oppleve en enklere og bedre kjøpsopplevelse.

En av de største nyhetene for deg som kunde er vår oppdaterte filterfunksjon; nå er det enda enklere å finne riktig produkt. Denne funksjonen er kontinuerlig under utvikling og blir bare bedre med tiden. Vår produktinformasjon er utvidet med varemerke, video og produktanbefalinger. Watski.no blir rett og slett raskere og bedre.

Nytt lager - rask levering

I oktober flyttet vi til et nytt tredjeparts lager, som i tillegg til raskere levering også gir større kapasitet og plass til tusenvis av nye produkter for ditt maritime friluftsliv. Våre produktspesialister kommer til å besøke de store båtmessene, og vi ser frem til å presentere nyheter fra både eksisterende og nye varemerker. Nå har vi lynraske leveranser, og legger du inn din bestilling før klokken 12.00, sender vi pakken samme dag.

Watski Kundeklubb

I begynnelsen av neste år vil vi også oppdatere vår kundeklubb!

For deg som kundeklubbmedlem ønsker vi å gi ekstra fordeler og forhåndsinformasjon. Du vil enkelt kunne se bestillingene dine, spore pakken din og gi tilbakemelding på produktene dine. Alt vil bli pakket inn i en ny og mer brukervennlig design. Vil du ikke gå glipp av nyhetsbrevene våre? Etter nyttår sender vi kun til kundeklubbmedlemmer.

Velkommen ombord på Watski 2.0!

Enda ikke medlem? Stig ombord og ta del av fordelene Registrer deg
?
Handlekurv
Logg inn
Glemt ditt passord?
Bli medlem
Allerede medlem? Logg inn her for å ta del av fordelene
Glemt passord
Fyll inn din e-post nedenfor og vi sender deg en e-post om hvordan du tilbakestiller ditt passord