Lukk
Meny
Kundeklubb
Handlekurv
Meny

NEDTELLINGEN HAR STARTET

27 NOVEMBER 2020

Meld deg inn til VIP-shopping til Black Weekend salget og i tillegg bli medlem i Watski Kundeklubb!

Watski.no lanserer nå Watski Kundeklubb. Her får du tilgang til digitale kvitteringer, kjøpshistorikk, samle opp poeng, eksklusive tilbud og mye mer. Hopp om bord og bli medlem! Les mer om kundeklubben her.

MELD DEG PÅ HER

FØLG OSS PÅ FACEBOOK, OG FÅ DE SENESTE NYHETENE OM BLACK WEEKEND!

Forbered deg til årets største shoppingdag – følg oss på Facebook, og få de siste oppdateringene om Black Friday! I tillegg til informasjon om Black Friday får du også tilgang til konkurranser, kampanjer, produktnyheter og gode tilbud året rundt!

FØLG WATSKI PÅ FACEBOOK

HVA ER BLACK FRIDAY / WEEKEND?

Black Friday er opprinnelig et amerikansk fenomen. De siste årene har denne store shoppingdagen blitt et fast innslag hos de fleste butikker. Black Friday finner alltid sted dagen etter amerikanernes Thanksgiving. Mange benytter denne sjansen til å gjøre noen ordentlige gode kupp til årets julegaver Det er mange penger å spare.

TIPS INNENFOR BLACK FRIDAY 2020: Undersøk allerede nå hva venner og familie ønsker seg til jul. Slik er du godt forberedt til Black Friday slik at du enkelt kan handle årets julegaver til rabatterte priser!

Neste Black Friday finner sted fredag 26. november 2021.

5 TIPS TIL SHOPPING AV BÅTUTSTYR PÅ BLACK WEEKEND

1.       Meld de til vår VIP-shopping! Da får du adgang til vår ekstra spesielle Black Friday-kampanje og 10 spesielle super deals, allerede torsdag kl. 18.00, dagen før selve dagen!

2.       Lag en liste over de tingene du ønsker å kjøpe på Black Friday og hvor du kan kjøpe de. Se også på hvilken pris varen har før Black Friday. Ikke bli lurt! Noen butikker endrer førprisen under Black Friday for å få rabatten til å virke bedre enn hva den er, og det er ikke ok.

3.       Husk å være tidlig ute, ellers kan du risikere, at de produktene du har på innkjøpslisten blir utsolgt.

4.       Merk deg at bare fordi du har lagt varen i kurven så betyr ikke dette at varen er reservert! Vent derfor ikke for lenge med å fullføre bestillingen.

5.       Ha familiens julegaveønsker klar til Black Friday. Da kan du bli ferdig med julegavene før desember i det hele tatt har startet.

5 FORDELER MED Å HANDLE HOS WATSKI

1.       Du unngår alt stress og mas du finner i fysiske butikker. Du kan sitte i fred og ro hjemme i sofaen og finne de beste tilbudene og gjøre de kjøp.

2.       Watski.no er alltid åpent, og du kan derfor starte handlingen ved midnatt, eller enda tidligere om du har meldt deg til vår VIP-shopping.

3.       Vårt lager sender fredag og mandag, og sørger for at bestillingen din hurtig går av sted.

4.       Du kan enkelt og greit kjøpe de produktene og båtutstyret du mangler, og få alt sendt hjem til deg.

5.       Vårt sortiment består av mer enn 12.000 artikler fra mange av bransjen mest kjente varemerker slik som Quick, Whale, Webasto og International.

10 MEST POPULÆRE VAREMERKER

-          ICOM

-          Crewsaver

-          Webasto

-          Whale

-          Isiteek

-          Raymarine

-          Harken

-          Marlow

-          International

-          Quick

-          Rocna

10 MEST SOLGTE PRODUKTER PÅ BLACK FRIDAY 2019

-          Simsons MSR CA, 290 ml

-          Stelmax 1985, Transparent Lim, Isiteek

-          Lewmar Evo Self Tailing Vinsj

-          Rocna Anker, galvanisert

-          Raymarine Dragonfly 5 PRO Ekkolodd/kartplotter

-          Kjøleaggregat 130L, komplett

-          Comfort Seat

-          Marlow D12

-          Isiteek Dobbel planke 2x45

-          Septiktanksensor, kit

ER DET NOE VI PÅ WATSKI KAN HJELPE DEG MED?

Ønsker du å vite mer eller vil du gjøre litt research før Black Friday? For oss på Watski er det viktig at du kan stole på hele kjøpsprosessen. Fra besøk på nettsiden, videre til bestilling, levering og betaling. Watski står alltid klar til å hjelpe og veilede deg. Kontakt oss på e-post på kundeservice@watski.no.

MELD DEG PÅ HER